10 червня нагородять переможців регіонального конкурсу “Благодійна Львівщина-2020”

10 червня 2021 рокуо 17.00 в приміщенні «Центру ділового партнерства», за адресою: м. Львів, вул. Шпитальна, 9 (3 поверх) відбудеться церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу “Благодійна Львівщина 2020”, який проводиться в рамках щорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна». Метою Конкурсу є розвиток соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, розширення можливостей для їхнього діалогу.

Завданням Конкурсу є:

• популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;
• відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;
• інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності;
• популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

Конкурс був запроваджений в 2012 році Асоціацією благодійників України і проводиться в національному та регіональному форматі. Традиційно щороку церемонія нагородження переможців Конкурсу «Благодійна Львівщина» відбувалась в Національному театрі ім. Марії Заньковецької. Організаторам Конкурсу довелось вводити зміни у зв’язку із карантинними заходами щодо проведення масових заходів.

Дипломи лауреатів і переможців регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина – 2020»  та відзнаку «Ангел добра» цьогоріч буде вручено в 5-ьох номінаціях.

Організатор – ГО «Центр ділового партнерства».

Контактна особа – Оксана Лисак – 098 638 95 07