Церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2022» відбудеться 27 червня

27 червня о 15:00 в «Червоній залі» Запорізького обласного краєзнавчого музею (вул. Троїцька, 29/16) відбудеться  церемонія нагородження лауреатів та переможців регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2022».

На Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» від Запорізької області надійшло 108 заявок. Саме ці заявки і брали участь у регіональному конкурсі «Благодійне Запоріжжя-2022». Національна експертна рада визначила переможців у 7-ми номінаціях: «Місцева доброчинність», «Регіональна доброчинність», «Колективне волонтерство», «Доброчинність неурядового сектору», «Доброчинність в соціальній сфері», «Волонтер року», «Менеджер року у сфері доброчинності».

Переможцю конкурсу (1 місце) у кожній з номінацій буде вручено нагороду конкурсу – малого бурштинового «Ангела добра» та спеціальний диплом, лауреати конкурсу (2 та 3 місця) будуть удостоєні спеціальних дипломів.

Відзнака «Ангел добра» та дипломи регіональних переможців – це  перемога добра, благодійності, підтримки та довіри у складний час широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Запоріжжя вистояло минулого року, і велика заслуга в цьому ЗСУ, місцевих волонтерів та доброчинців. Це спільна перемога багатьох людей, які у непрості часи об’єднались для підтримки та боротьби, яка вилилась у добрі справи для людей, які потребують допомоги.

Регіональним партнером Асоціації благодійників України у проведенні конкурсу у Запорізькій області виступає Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя». Контакти: Юрій Вдовцов (+38 (098) 778 95 28, [email protected]).