Анжеліка Рудницька отримала медаль Квітки Цісик

Анжеліка Рудницька стала володаркою ще однієї нагороди. Восени відома українська співачка і телеведуча отримала медаль Квітки Цісик за багаторічну популяризацію та збереження української пісні. Офіційне нагородження відбулося на VII літературно-мистецькому фестивалі імені Квітки Цісик «Циганський горб» у селі Ліски на Прикарпатті, звідки походить родина співачки. «Я нічого не роблю у житті заради нагород, – зізнається Анжеліка. – Я займаюся лише тим, що по-справжньому люблю. Але ця нагорода стала приємною несподіванкою. Вона особлива, бо Квітка Цісик – одна із моїх найулюбленіших співачок, яка не лише зачарувала своїм голосом мільйони людей по всьому світу, а й зберегла для нас українську пісенну спадщину».

Після виступу Рудницької на фестивалі голова оргкомітету Ярослав Ясінський оголосив про нагороду. «Анжеліка Рудницька – не просто митець, співачка і телеведуча, котра примножує славу української культури, але й людина, кожен виступ якої стає прикладом патріотизму, сили духу, ніжності і незламності», – сказав він.

Яскравим доповненням до медалі стали море оплесків глядачів, безліч автографів та фото з прихильниками. Місце для нагородження було обране не випадково. Саме у цій місцевості жили бабуся, дідусь і батьки великої Квітки Цісик. Односельчани бережуть пам’ять про цю родину і планують створити музей Квітки Цісик, а також встановити пам’ятник видатній землячці.

Щиро вітаємо Анжеліку Рудницьку – нашого давнього друга, «тихого» але ефективного благодійника, члена Наглядової ради Національного конкурсу «Благодійна Україна» із заслуженою нагородою. Успіхів і натхнення!