Асоціація благодійників України створила і стала координатором благодійної програми #CharityHelpUA

Дорогі друзі!

Хочемо інформувати, що Асоціація благодійників України створила і стала координатором благодійної програми #CharityHelpUA. Завданням програми є об’єднання зусиль та ресурсів членів асоціації, її партнерів та благодійників на допомозі у захисті України від російських загарбників та подолання гуманітарних викликів пов’язаних з військовими діями.

Рішенням правління Асоціації функції оператора Програми в медичному та логістичному напрямку делеговано члену Асоціації – Установі благодійного фонду «Центр медичних інновацій» (Медичний центр NOVO), який знаходиться у Львові. Програма дій Медичного центру NOVO отримала назву #NOVOhelp.

Людський ресурс та технологічні можливості дозволяють нам та партнерам в короткі терміни налагодити координаційну та логістику діяльності згідно із задекларованою метою.

Ідея програми – спробувати об’єднати фінансові та матеріальні можливості наших західних партнерів,які вже висловили бажання нам допомагати, з тим, щоб ця допомога була максимально ефективною, не дублювалася, щоб ресурси не відволікалися на щось незначне, вторинне.

Ключовий напрямок реалізації цієї програми – пошук фінансових та матеріальних ресурсів для забезпечення військових та цивільного населення медикаментами, виробами медичного, санітарно-гігієнічного призначення, ввезення медичного обладнання для відновлення зруйнованих закладів охорони здоров’я тощо.

Наші партнери вже надали перші партії такої допомоги, які були сформовані ними, виходячи із їхнього розуміння наших потреб.

Давайте разом допомагати одне одному! Спільне Благо робимо через взаємну довіру та підтримку!

Телефон для контактів:

Олександр Олійник 067 495 5427 (Львів)

Інформаційна довідка

Медичний Центр NOVO працює понад 7 років і є одним із провідних та визнаних діагностичних центрів Західної України.  В NOVO працює висококваліфікований та досвідчений медичний персонал, в тому числі, і лікарі з науковими званнями та загальнодержавним визнанням.  Провідні фахівці NOVO є членами українських та міжнародних асоціацій та професійних об’єднань і системно беруть участь в семінарах та конференціях як в Україні, так і за кордоном з метою підвищення своєї кваліфікації та обміну досвідом. Пацієнтами закладу є не тільки мешканці Львова та Львівської області, а й всієї України. УБФ «Центр медичних інновацій» увійшов як асоційований член до Українсько-Американської Ділової Ради (USUBC: U.S.-UkraineBusinessCouncil.

Медичний центр NOVO реалізовує Благодійну програму «Інноваційна діагностика в Медичному Центрі NOVO, яка затверджена на виконання цілей, визначених самими установчими документами УБФ “Центр медичних інновацій” відповідно до Закону України “Про благодійну діяльність та благодійні організації” No 5073VI від 5 липня 2012 року. Благодійна програма базується на принципах відкритої прозорої звітності, ефективного використання благодійних внесків (пожертв), адресності та цільового використання коштів. Скерована, в основному, для медичної допомоги дітям усіх вікових категорій, починаючи з немовлят. Задля цього укладені угоди з Територіальним медичним об’єднання №1 м. Львова (відокремленим підрозділом  Лікарня Святого Миколая), Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром, Львівською обласною дитячою клінічною лікарнею “ОХМАТДИТ”, Комунальним підприємством Львівської обласної ради «Будинок Воїна».

Офіційний сайт – https://www.novo.lviv.ua (тимчасово недоступний через збій у хостингової компанії)

Facebookhttps://www.facebook.com/NOVOCENTRE

Instagramhttps://www.instagram.com/medicalcenter_novo/

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UC5Fo21FRTMMHh7EABDrkflw

НАПРЯМИ ПРОГРАМИ #NOVOhelp

  1. Надання медичної діагностичної та консультативної допомоги внутрішньо переміщеним особам з районів ведення бойових дій та інших міст України.
  2. Доставка медикаментів з Європи, сортування на складських площах та цільова відправка для військових та цивільних в райони ведення бойових дій.
  3. Доставка медичного обладнання для організації надання медичної допомоги у Львові.
  4. Залучення та працевлаштування лікарів-біженців з районів ведення бойових дій та інших міст України.
  5. Збір коштів для забезпечення волонтерської та медичної діяльності.

Надання послуг відбувається тільки за попереднім записом в узгоджений поміж пацієнтом та оператором кол-центру день і час.

Телефони кол-центру:

+38 097 359 4 595
+38 068 468 2 303
+38 063 945 4 545
+38 050 459 4 595
+38 067 817 2 323
+38 032 259 0 999 (тільки до 18.00)
+38 032 259 1 777 (тільки до 18.00)

Інформаційна довідка

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» створена відповідно до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», на засадах добровільності без мети одержання прибутку та налічує 48 членів з різних куточків нашої держави. Команда Асоціації 15 років поспіль організовує Національний конкурс «Благодійна Україна» участь у якому щороку приймають сотні благодійних, громадських, волонтерських та бізнесових структур з України і світу. Фактично своєю діяльність Асоціація охоплює всю територію України.