«Благодійна Львівщина – 2016»

У Львівській області стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. На Львівщині партнером асоціації є Львівська обласна громадська організація «Центр ділового партнерства». АБУ спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик. Десятки благодійних і громадських організацій, волонтерські групи, окремі доброчинці, меценати та волонтери Львівщини, які в попередні роки були переможцями та лауреатами як національного конкурсу, так і його регіонального етапу, через участь в ньому наростили свою благодійну спроможність та запровадили нові та інноваційні форми благодійної допомоги.

Цього року Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України», вшанування яких відзнакою «Ангел добра» і дипломами відповідно відбудеться на урочистій церемонії «Благодійна Львівщина – 2016» та на головній церемонії в Києві.

Громадська організація «Центр ділового партнерства» запрошує доброчинців, меценатів, волонтерів, їхніх партнерів номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016».
Форму заявки можна скачати за посиланням http://blagoukraine.org/ukr.html. Заповнену заявку та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на адресу: [email protected] до 28 лютого 2017 року.
Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможця і лауреатів конкурсу.

Регіональний партнер конкурсу в Львівській області:
Громадська організація «Центр ділового партнерства»
Координатор: Оксана Лисак, тел. (098) 638-95-07, e-mail: [email protected]