Голосування за Народного благодійника завершено!

Голосування по цій номінації проводилось через спеціальну гул таблицю із 26 березня та тривало до 15 квітня 2021 року включно. Цього року в номінації «Народний благодійник» змагалися 28  претендентів – це фонди, організації, фізичні особи, ініціативні групи зі своїми проєктами. Загалом отримано біля 9000 користувацьких голосів. НАГАДУЄМО: Народним благодійником може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю та волонтерством. Визначення переможця відбувається шляхом користувацького вільного голосування громадянами України відповідно до Правил затверджених Оргкомітетом КонкурсуОсоба чи організація,  яка вже отримала відзнаку «Народний благодійник» більше не може подаватися у цю номінацію, її заявка не розглядатиметься.

Детальніше про механізм голосування у цій номінації.

Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» не впливає на результати голосування, а виступає лише платформою для спільного волевиявлення громадян України.

Після завершення голосування за цією номінацією Оргкомітетом відбувається лише звірка загальних результатів користувацьких голосів на наявність дублювання голосів та виявлення можливих порушень упродовж голосування. Оргкомітет не визначає переможців у цій номінації – переможець визначається завдяки відкритому голосуванню.

Оргкомітет та експертна рада Національного конкурсу «Благодійна Україна» повідомляють, що результати Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020», і в тому числі по номінації «Народний благодійник» будуть оприлюднені 22 квітня 2021 року (четвер) о 14:00 на нашому сайті.

Церемонія нагородження переможців у всіх 25 номінація конкурсу відбудеться у середині/кінці травня 2021 року після завершення усіх карантинних обмежень по Києву та області.

Ми плануємо провести церемонію у Києві на відкритому майданчику з дотриманням усіх карантинних вимог. 

Довідково: Метою запровадження номінації «Народний благодійник» є необхідність створення прозорого механізму відзначення кращих благодійних проектів (акцій, ініціатив) із максимальним залученням широких верств громадянського суспільства. Користувачам соціальних мереж надається можливість особисто взяти участь в висуненні та оцінюванні благодійників, що ефективно провадять благодійну діяльність в Україні. Активні інтернет-користувачі можуть відкрито голосувати та обирати найдостойніших номінантів.

Претендентами на перемогу у номінації «Народний благодійник» можуть бути фізичні та юридичні особи, неформалізовані спільноти, які надавали благодійну допомогу благоотримувачам протягом поточного року; суспільні інституції, які провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні.