На ювілейний конкурс «Благодійна Україна» надійшла рекордна кількість заявок

Всього 744 заявки надійшло на адресу оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна». «Благодійна Україна – 2016» стала рекордсменом у кількості прийнятих заявок. У цьому році заявки Національною експертною радою будуть оцінюватися у 22-х номінаціях, які в свою чергу поділилися на колективні, спеціальні та індивідуальні. Результати конкурсу планують оголосити 21 березня на прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі.

У цьому році також проходитимуть регіональні конкурси. Зокрема, цьогорічний обласний рекордсмен – Вінничина, оскільки від них надійшло 171 заявок. Друге місце у рейтингу займає Житомирщина з 101 поданою заявкою. На третьому місці – Хмельниччина, яка  вийшла у фінал з 61 заявкою. Наступними крокують Львівщина, Херсонщина та Одещина. У кожній із цих областей пройдуть регіональні церемонії нагородження переможців.

Після регіональних церемоній відбудеться центральна  церемонія нагородження переможців, яка запланована на 29 березня 2017 року. У цьому році вона відбудеться у Києві у колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Уже зовсім скоро найкращі благодійники,  благодійні організації та благодійні практики будуть удостоєні найвищих нагород у сфері благодійності – благодійних оскарів «Янголів добра».