28 липня нагородять переможців регіонального конкурсу «Благодійна Одещина-2022»

28 липня відбудеться церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Одещина-2022». Захід пройде о 12:00 за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 32 (Premier Hotel Odesa).

На Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» від Одеської області надійшла 51 заявка. Саме ці заявки і брали участь у регіональному конкурсі «Благодійна Одещина-2022». Національна експертна рада визначила переможців у 4-ох номінаціях: «Доброчинність у соціальній сфері», «Колективне волонтерство», «Доброчинність неурядового сектору», «Регіональна доброчинність».

Переможцю конкурсу (1 місце) у кожній з номінацій буде вручено нагороду конкурсу – малого бурштинового «Ангела добра» та спеціальний диплом, лауреати конкурсу (2 та 3 місця) будуть удостоєні спеціальних дипломів.

Регіональним партнером Асоціації благодійників України у проведенні конкурсу в Одеській області виступає Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ». Контакти: Лариса (050 489 03 22, [email protected]).