Спеціальну подяку та статуетку «Ангел добра» вручили компанії «Planmeca»

У середу, 21 червня, медична компанія Planmeca передала Україні п’ять мобільних стоматологічних клінік, щоб надавати стоматологічні послуги тим, хто постраждав від війни та не має доступу до стоматологічної допомоги. Мобільні клініки облаштувані найсучаснішими технологіями.

До цієї події долучилися віце-президентка Асоціації благодійників України Марина Антонова та виконавча директорка асоціації Оксана Лобко. Від імені Асоціації благодійників України вони вручили компанії «Planmeca» бурштинового «Ангела добра» та подяку за безкорисливу масштабну медичну допомогу та відданість у справі допомоги Україні.

На заході був присутній Надзвичайний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Яакко Лехтовірта.

Довідково: Planmeca – світовий лідер у багатьох галузях технологій охорони здоров’я, продукція якої продається в понад 120 країнах світу. Асортимент продукції охоплює цифрові стоматологічні установки, рішення CAD/CAM, пристрої світового класу для 2D і 3D зображень і комплексні програмні рішення. Головний офіс компанії розташований у Гельсінкі, Фінляндія. Planmeca є найбільшою приватною компанією у сфері стоматологічного обладнання та материнською компанією Planmeca Group. У 2022 році компанії Planmeca Group, у яких працюють 4600 співробітників по всьому світу, досягли сумарного обороту в 1,2 мільярда євро.