Старт ювілейного конкурсу «Благодійна Україна» буде оголошено у вересні

25 серпня відбулось засідання Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна», на якому було підведено підсумки Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020» та проаналізовано результати і логістику його проведення на національному та регіональних рівнях. Цього року організатори Конкурсу отримали 1132 конкурсні заявки, що є найвищим показником за всю історію проведення Конкурсу. Переможці Конкурсу та лауреати визначені у всіх 25 конкурсних номінаціях.

Регіональні церемонії нагородження переможців Конкурсу проведені в 10-ти областях (останній регіональний етап Конкурсу «Благодійна Одещина-2020» відбудеться на початку вересня).

Разом з тим, Оргкомітет конкурсу ухвалив рішення про оголошення у середині вересня поточного року нового 15-го ювілейного Національного конкурсу «Благодійна Україна», який планується провести у традиційному організаційному форматі.

Оргкомітет прийняв рішення за результатами обговорення підсумків Конкурсу, внести зміни і доповнення до діючого Положення про конкурс та оприлюднити його нову редакцію на офіційному сайті конкурсу.

Під час засідання Оргкомітету його учасники зазначили, що з метою масштабування параметрів Конкурсу існує об’єктивна потреба щодо пошуку нових партнерів Конкурсу як на національному, так і на регіональних рівнях. Тому Оргкомітет відкритий до конструктивних пропозицій як з боку партнерських благодійних фондів чи бізнесу, так і з боку державних інституцій.