Триває висунення кандидатів у номінацію «Народний благодійник»

Триває висунення кандидатів у номінацію «Народний благодійник» V Національного конкурсу «Благодійна Україна». «Народний благодійник» – це одна із спеціальних номінацій Національного конкурсу «Благодійна Україна». Унікальність «Народного благодійника» у тому, що і висунення, і оцінювання благодійників делегується громадянами України. Народним благодійником може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю в Україні.

Як запропонувати кандидатуру номінанта на Народного благодійника:

1) надіславши електронного листа за адресою  [email protected] , вказавши у темі листа: «Народний благодійник» ;
2) публікувати інформацію про номінантів у соціальній мережі Facebook на сторінці «Народний благодійник» за посиланням: https://www.facebook.com/NarodnyBlagodijnyk/?fref=ts;

Залишайте розповіді про всіх тих, хто робить добрі справи і заслуговує на те, щоб Україна дізналася про них, а суспільство сказало йому «Дякую!».

Висунення кандидатур триватиме до 28 лютого 2017 року. Цього року, метод голосування оприлюднимо після закінчення збору заявок, тобто після 19 лютого.  Оскільки, у минулому році мали прикрий факт технічного втручання і змушені були зупинити голосування.  Тому цьогоріч, намагаємося передбачити усі небезпеки.