У Львові нагородили переможців регіонального конкурсу “Благодійна Львівщина-2020”

10 червня о 17:00 в приміщенні «Центру ділового партнерства», за адресою: м. Львів, вул. Шпитальна, 9 відбулась церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу “Благодійна Львівщина 2020”, який проводиться в рамках щорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна». 

Вів церемонію директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі», волонтер, Народний благодійник – Юрій Федечко.

Отець Тарас Михальчук – настоятель  Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла розпочав церемонію нагородження зі спільної молитви, після чого вступне слово мав Президент ВБО «Асоціація благодійників України», Голова оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна» – Олександр Максимчук, який вручив спеціальні відзнаки за підсумками Національного конкурсу “Благодійна Україна”.

Для учасників заходу виступили – струнне тріо музикантів оркестрів Національного театру ім. Марії Заньковецької та львівської опери у складі: Тараса Івасика (скрипка), Маркіяна Турканика (скриипка), Юрія Турканика (віолончель), а також дует у складі: – Зоряни Дибовської (актриси Львівського академічнго театру ім. Л. Українки та Національного театру ім. М. Заньковецької, солістки гурту «ЯгОди», Лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів) і Вадима Войтовича (викладача музичної школи ім. С. Крушельницької).

Дипломи лауреатів і переможців регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина – 2020»  та відзнаку «Ангел добра» цьогоріч було вручено в 5-и номінаціях.

РЕГІОНАЛЬНА БЛАГОДІЙНІСТЬ

  • Громадська організація «Центр підтримки осіб з психічними розладами «Дестигма» – (3 місце);
  • Благодійний фонд «Розвиток громади» – (3 місце);
  • Прокопчук Олексій Адамович – (2 місце);
  • Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ» – (1 місце);

МІСЦЕВА БЛАГОДІЙНІСТЬ

  • Цап Ольга Любомирівна – (3 місце)
  • Благодійний фонд «Місто добрих людей» – (2 місце)
  • Спільнота взаємодопомоги «Наша хата» – (1 місце)

БЛАГОДІЙНІСТЬ У СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ

  • Благодійний фонд «Фундація небайдужих» – (3 місце);
  • Благодійний фонд «Назарет» – (2 місце);
  • Благодійний фонд «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії Української Греко-Католицької Церкви» – (1 місце);

БЛАГОДІЙНІСТЬ НЕУРЯДОВОГО СЕКТОРУ

  • Громадська організація «Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу» – (3 місце);
  • Громадська організація «Асоціація рідкісного захворювання України-Легенева гіпертензія» – (2 місце);
  • Громадська організація «Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами «Тавор» – (1 місце);

ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

  • Сонцелеви – діти і дорослі волонтери закладу дошкільної освіти №180 міста Львова – (3 місце);
  • Дуб’євський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний заклад» – (3 місце);
  • Шевчук Діана – (2 місце);
  • Приватний ліцей «Живе слово» – (1 місце).

На загальнонаціональному рівні нагороди спеціальні відзнаки отримали:

– Логістична сімейна компанія «Бей-транс» – партнер акції «Фура добра» (за порядність, оперативну і безпечну доставку благодійних вантажів);

– Спільнота взаємодопомоги «Наша хата» (за опікунство безпритульними людьми та тими, хто опинився у важкій життєвій ситуації, за надання соціальне житло, харчування, медичну допомогу, а також залучення жителів спільноти до різноманітних соціальних проєктів).

Нагороди вручили: директор Будинку Воїна – Олег Височанський; підприємець, громадський діяч, почесний консул Індонезії в Україні – Андрій Іонов; Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації – Іван Собко; Президент фонду розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» – Василь Полуйко; заступник директора УБФ Центр медичних інновацій «NOVO», голова Оргкомітету регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» – Тарас Лисак.

Асоціація благодійників України спільно з регіональними партнерами прагнуть через проведення цього Конкурсу вшанувати найкращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

Організатор львівської церемонії – ГО «Центр ділового партнерства» висловлює вдячність усім, хто долучився до організації, проведення та висвітлення цього конкурсу та церемонії нагородження його переможців.

Асоціація благодійників України та Оргкомітет національного конкурсу висловлюють щиру подяку ГО “Центр ділового партнерства” за багаторічну організацію конкурсу у Львові. Вітаємо переможців конкурсу “Благодійна Львівщина-2020” та бажаємо сил і ресурсів для реалізації майбутніх доброчинних проєктів.