Відбудеться брифінг щодо Національного конкрурсу “Благодійна Україна -2016”

Національний конкурс «Благодійна Україна-2016» визначить кращих благодійників, волонтерів і меценатів року та вшанує їх як «Ангелів добра». Місце: Український кризовий медіа-центр (Український дім, вул. Хрещатик, 2, поверх 2)

Час: 2 лютого 2017 о 13.00

 2 лютого 2017 року в Українському кризовому медіа-центрі (Український дім. вул. Хрещатик, 2; поверх – 2) відбудеться брифінг на тему: «Національний конкурс «Благодійна Україна-2016» визначить кращих благодійників, волонтерів і меценатів року та вшанує їх як «Ангелів добра».

У брифінгу візьмуть участь організатори конкурсу: Максимчук Олександр – Голова організаційного комітету; Рудницька Анжеліка – Голова Наглядової ради; Криса Марина – Голова Національної експертної ради; Мудрак Лариса– Голова медіа-ради; Демчак Володимир –Голова Ділової ради.

Історія: Національний конкурс «Благодійна Україна» –  щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року.  У жовтні минулого  року стартував 10-й, а в форматі «Благодійна Україна» – 5-й за рахунком конкурс.

Запрошуємо до участі у брифінгу представників медіа, журналістів, благодійників, громадськість.

Для тих, хто не зможе потрапити на зустріч, брифінг транслюватиметься онлайн на сайті УКМД – http://uacrisis.org/ru/stream

Будемо вдячні за будь-яку інформаційну підтримку та популяризацію конкурсу.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org  або в Оргкомітеті конкурсу: Кваша Ольга, тел. (067) 662-47-06, або Єфімова Валентина, тел. (063) 484-93-45; електронна пошта: [email protected].

Чекаємо ваших заявок, нехай добро, яке Ви робите побачать та оцінять всі!