Вперше стартує регіональний конкурс “Благодійна Миколаївщина – 2017”

Асоціація  благодійників України спільно з регіональними партнерами Благодійним фондом «Червоне намисто» та Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика   запрошують  доброчинців,  меценатів,  волонтерів, їхніх партнерів номінуватися або номінувати  своїх колег на участь  в регіональному конкурсі «Благодійна Миколаївщина – 2017». Конкурс проводиться з метою відзначення  кращих в Миколаївській області  благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації,  колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти,  а також  публічно стимулювати їх до  поширення ефективних доброчинних  практик.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2017 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період проводили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.<

Заявку можна завантажити за посиланням. Заповнену заявку надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.<

Переможців визначатимуть в тринадцяти основних, трьох індивідуальних та  двох спеціальних номінаціях.

Основні колективні номінації:
1) Благодійність середнього бізнесу.
2) Благодійність малого бізнесу.
3) Корпоративна благодійність.
4) Колективне волонтерство.
5) Регіональна благодійність.
6) Благодійність в охороні здоров’я.
7) Благодійність в освіті та науці.
8) Благодійність в культурі та мистецтві.
9) Благодійність в соціальній сфері.
10) Благодійність в захисті України.
11) Благодійність неурядового сектору.
12) Молодіжна та дитяча благодійність.
13) Благодійна акція року.
Основні індивідуальні номінації:
1) Громадянська благодійність.
2) Волонтер року.
3) Меценат року.
Спеціальні номінації:
1) Благодійність у медіа.
2) Допомога з-за кордону.

Кінцевий термін подачі заявок для участі в регіональному конкурсі –  15 лютого 2018 року.

Церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2017» відбудеться в середині березня 2018 року у м. Миколаєві. Найкращі благодійники області отримують суспільне визнання та нагороду конкурсу – благодійний «Оскар», унікальну бурштинову статуетку «Янгол добра».