Визначено систему голосування у спеціальній номінації «Народний Благодійник»

Через низку засторог, які виникли минулого року у процесі  визначення переможців у номінації «Народний благодійник», Оргкомітет Конкурсу на своєму засіданні прийняв рішення про внесення змін до порядку висунення кандидатур та механізму проведення голосування у цій номінації. Зокрема, згідно уточненого порядку,Оргкомітет до 1 березня поточного року розгляне всі пропозиції від благодійних організацій, волонтерських спільнот, фізичних осіб щодо запропонованих ними кандидатур до переліку номінантів  у номінації «Народний благодійник»і на своєму засіданні затвердить  остаточний варіант цього переліку, який і буде оприлюднений на сайті Конкурсу для публічного голосування.

У голосуванні за переможця у номінації «Народний благодійник» зможуть взяти участь всі бажаючі, використовуючи електронну пошту, надаючи свій лист із прізвищем 1 (одного ) переможця на адресу Оргкомітету конкурсу [email protected]. Прохання у листі вказати прізвище,  ім`я та посаду голосуючого, або назву організації.

З однієї оригінальної електронної адреси Оргкомітетом буде зарахований лише один голос, незалежно від кількості голосувань  та часу голосування.

Переможців у цій номінації будуть визначати як учасники голосування , так і члени Національної експертної ради, яка займатиметься оцінюванням конкурсних заявок в інших номінаціях Конкурсу. Визначення переможців буде відбуватися за такою формулою: обрання переможця на 50% залежатиме від голосів громадян України, які візьмуть участь у голосування та 50% – від голосів членів Національної експертної ради Конкурсу. По завершенню голосування обидва результати будуть зведені і таким чином остаточно   визначиться новий власник «Янгола добра» успеціальній номінації «Народний благодійник».

Термін голосування – до 20 березня, термін визначення та оголошення переможця – 29 березня.

Нагадуємо,що висунути кандидата  у переможці у номінації «Народний благодійник» можна шляхом публікації  інформації про нього у соціальній мережі Facebook на сторінці «Народний благодійник» за посиланням: https://www.facebook.com/NarodnyBlagodijnyk/?fref=ts