17 березня оприлюднять результати конкурсу «Благодійна Україна – 2015»

17 березня 2016 року об 11:00 в приміщенні Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, 2 поверх) відбудеться прес-конференція, присвячена результатам Четвертого Національного конкурсу «Благодійна Україна». У заході візьмуть участь:

  • Олександр Максимчук – президент Асоціації благодійників України, Голова Оргкомітету конкурсу;
  • Анжеліка Рудницька – співачка, журналіст, громадський діяч, Голова Наглядової ради конкурсу;
  • Лариса Мудрак – незалежний медіа-експерт та волонтер, Голова Медіа-ради конкурсу;
  • Олександр Олійник – віце-президент Асоціації благодійників України, секретар Конкурсної комісії.

Під час прес-конференції будуть оголошені імена лауреатів Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015» – по три благодійники у 16 конкурсних номінаціях, які визнані кращими за результатами роботи Конкурсної комісії та залучених до її діяльності незалежних експертів.

Також учасники прес-конференції розкажуть про урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу, яка відбудеться на 24 березня 2016 року у приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал».

Онлайн-трансляція прес-конференції буде вестися за посиланням http://www.ukrinform.ua/rubric-pressconference/1980869-hto-voni-laureati-nacionalnogo-konkursu-blagodijna-ukraina-2015.html.

Четвертий Національний конкурс «Благодійна Україна» стартував 14 вересня 2015 року. Збір заявок тривав до 15 лютого 2016 року. Загалом на адресу Оргкомітету надійшла рекордна кількість заявок – 712 – від благодійників з усіх куточків України.

Довідки за телефоном (063) 97-78-078, контактна особа – Катерина Соболева-Зоркіна.

Реєстрація представників ЗМІ – за редакційними посвідченнями на місці події.