Переможців ІV Національного конкурсу «Благодійна Україна» нагородять 24 березня

24 березня 2016 року о 18:00 в приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал» відбудеться церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2015». Кращі українські доброчинці – благодійні та громадські організації, волонтери, бізнес-компанії, дитячі й юнацькі колективи і приватні особи – отримають найвищу доброчинну нагороду України – Янгола Добра, а разом з нею визнання і подяку від усього українського суспільства.

Конкурс «Благодійна Україна – 2015» стартував 14 вересня 2015 року. Він проводився у 10 основних і 4 спеціальних номінаціях; ще 3 номінації для волонтерів введені у конкурс під патронатом Міністерства соціальної політики України. Також запроваджені спеціальні відзнаки для благодійників, які найбільш ефективно працюють у визначених сферах: культура, освіта, медицина, соціальний захист, допомога захисникам України.

Збір заявок тривав до 15 лютого 2016 року. На адресу Оргкомітету надійшла рекордна кількість заявок – 712. Заявки оцінює Національна конкурсна комісія та запрошені експерти. Склад конкурсної та експертної комісії не розголошуються до оприлюднення результатів. Лауреати ІV Національного конкурсу «Благодійна Україна» – по три благодійники в усіх номінаціях, що оцінюються Конкурсною комісією, – будуть названі 17 березня під час прес-конференції в інформаційному агентстві «УКРІНФОРМ».

Участь у церемонії – за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за телефоном: (044) 537-12-80, або електронною поштою [email protected].

Докладніша інформація та акредитація ЗМІ за телефоном (063) 97-78-078, електронна пошта: [email protected]. Контактна особа – Катерина Соболева-Зоркіна.