27 травня нагородять переможців регіонального конкурсу «Благодійна Херсонщина-2020»

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України». Восьмий рік поспіль, починаючи з 2013 року, у рамках Національного конкурсу «Благодійна Україна»  проводиться регіональний конкурс- «Благодійна Херсонщина».

На Національний конкурс «Благодійна Україна – 2020»  до Києва надійшло 1163 заявки зі всієї України,   у тому числі від Херсонщини – 41.

Визначала переможців як на національному рівні, так і регіональному – Національна експертна рада, яка й доручила фонду громади Херсона «Захист», який є офіційним представником Національного конкурсу в Херсонській області , проведення церемонії нагородження переможців і лауреатів у чотирьох номінаціях: «Благодійник року», «Благодійність у соціальній сфері», «Місцева благодійність» і «Добро починається з тебе».

Тож Фонд має за честь 27 травня 2021 вручити переможцям – дипломи і унікальну керамічну  статуетку «Янгол добра», декоровану національним орнаментом і оздоблену бурштином (спільна розробка Асоціації «Український бурштиновий світ» та українських майстрів) та  дипломи 2 і 3 ступенів -лауреатам регіонального конкурсу «Благодійна Херсонщина-2020».

Участь у церемонії представників ЗМІ – за акредитацією за телефоном 050-396-49-15, або електронною поштою e-mail: [email protected].

Дата та час церемонії : 27 травня 2021, 11.00 год.

Місце проведення: «ШАDЕ» lounge pre-party club, Херсон (вул.Перекопська, 158, Придніпровський парк);

Організатор : Фонд громади міста Херсон «Захист»