29 березня відбудеться церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016»

29 березня 2017 року о 18:30 у колонній залі Київської міської державної адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик, 36) відбудеться церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016». Найкращі благодійники, благодійні організації та практики 2016 року вже визначені та будуть удостоєні титулу «Янгол добра» 29 березня 2017 року. Серед учасників конкурсу «Благодійної України-2016» – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації, тощо з усіх куточків України.

Національний конкурс «Благодійна Україна – 2016» за багатьма параметрами є видатним. По-перше, він є ювілейним конкурсом. По-друге, оргкомітет конкурсу цього року прийняв рекордну кількість заявок. По-третє, порівняно з попередніми роками було збільшено кількість номінацій, що дає повне право говорити про те, що за 10-річну історію конкурсу були зроблені усі кроки для охоплення якомога більшого спектру благодійності. Важливим досягненням конкурсу є й те, що на сьогоднішньому етапі він є відомим та визнаним благодійниками усієї країни, щороку заявки для участі у конкурсі надають все більше і більше регіональних організацій. Зокрема рекордсменом «Благодійної України – 2016» стала Вінницька область, оскільки від неї надійшла найбільша кількість заявок.   Номінація «Допомога з-за кордону» залучає дедалі більше закордонних організацій для участі у конкурсі. Зокрема у цьому році, у конкурсі брали участь організації з Китаю, Німеччини, Польщі, США.

Запрошуємо усіх на церемонію нагородження  благодійників України.

Участь у церемонії – за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за телефоном: (044) 537-12-80, (097) 23-04-458, або електронною поштою: [email protected].

Докладніша інформація та акредитація ЗМІ за телефоном (097) 23-04-458, електронна пошта: [email protected]. Контактна особа – Анастасія Огій.