На Національний конкурс «Благодійна Україна – 2022» – «Благодійність на захисті України» подано 1463 заявки

Організаційний комітет Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» повідомляє про завершення реєстрації заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України». Від грудня 2022 року до 7 травня 2023 року тривав прийом заявок на конкурс. За всю історію конкурсу цьогоріч оргкомітет отримав найбільшу кількість заявок – 1463.

До червня Національна експертна рада, із залученими зовнішніми експертами, розглянуть всі заявки та визначить лауреатів конкурсу.

Переможців у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» цього року визначають в 20-ти основних, 3-ох індивідуальних та 3-ох спеціальних номінаціях. У колективні номінації надійшло 1 245 заявок, в індивідуальні – 176, у спеціальні – 46. Найбільше заявок подано у такі номінації: Колективне волонтерство – 187 заявок, Доброчинність у захисті України – 153 заявки, Доброчинність у соціальній сфері – 141 заявка.

У спеціальну номінацію «Народний доброчинець» надійшло 19 заявок. Протягом найближчих днів інформацію про всіх кандидатів буде опубліковано на сторінці у соціальній мережі фейсбук – Народний доброчинець. Після чого розпочнеться онлайн голосування за кандидатів. Про початок та терміни голосування всім кандидатам та учасникам конкурсу буде повідомлено окремо на електронні адреси та на сайті конкурсу.

Церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» пройде у першій половині червня 2023 року. Лауреатів (трійку переможців у кожній із номінацій) буде заздалегідь проінформовано та запрошено на церемонію нагородження.

Нагадуємо, що цього року в 5-ти областях оголошено регіональні конкурси: Запорізькій, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Львівській. Про перебіг регіональних конкурсів та церемонії нагородження буде повідомлено окремо на сайті конкурсу.

Ми дякуємо всім, хто підготував та вчасно надіслав заявки на участь у конкурсі. Дякуємо всім учасникам, ви щодня наближаєте нашу Перемогу.

Єднаймося заради добра!