Розпочато голосування за Народного доброчинця – 2022

Оргкомітет конкурсу оприлюднює список претендентів на перемогу у номінації «Народний доброчинець» та оголошує про початок голосування за кандидатів. «Народний доброчинець» – це одна із спеціальних номінацій Національного конкурсу «Благодійна Україна». Унікальність «Народного доброчинця» у тому, що і висунення, і оцінювання благодійників делегується громадянами. Народним доброчинцем може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю в Україні.

Цього року у цю номінацію було подано 19 заявок. Номінантами у цій категорії можуть бути фізичні та юридичні особи, неформалізовані спільноти, які надавали благодійну допомогу благоотримувачам протягом поточного року; суспільні інституції, які провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні.

Список претендентів на голосування у номінації «Народний доброчинець-2022»:

1). Волонтерська мережа «Volunteer Community Ukraine»

2). «Допомога, що прибуває» („Hilfe, die Ankommt“)

3). ГО «Жінка за життя»

4). БО «БФ Райз оф Юкрейн»

5). БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

6). БО «Фонд Сергія Притули»

7). Foundation for United Nations SDG – HELP UA

8). Вероніка Аченова

9). Світлана Безпала

10). Олександр Белюга

11). Марина Велитченко

12). Наталія Компанієць

13). Юрій Лященко

14). Оксана Мироненко

15). Анатолій Павленко

16). Олександр Попов

17). Інна Слабоспицька

18). Ігор Черновол

19). Мирослав Шило

ПРОГОЛОСУВАТИ за кандидата можна за лінкомhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaZ2ounUfmtIuGCr93tHRM1AzmqQKr9edm0Po5B5ZI8iunLg/viewform?usp=sf_link

Слідкуйте за розповідями про всіх тих,  хто робить добрі справи і заслуговує на те, щоб Україна дізналася про них, а суспільство сказало йому «Дякую!» на нашій фейсбук сторінці «Народний благодійник»: https://www.facebook.com/NarodnyDobrochynets  (інформація про всіх кандидатів у номінації будуть оприлюднюватись упродовж кількох днів).

Початок голосування з 19 травня до 1 червня (включно до 23:59) 2023 року. Нагородження переможців – 8 червня 2023 року в Києві.

 Скористатися процедурою голосування можна лише один раз. МИ ПРИЙМАЄМО ОДИН ГОЛОС ВІД ОДНІЄЇ ОСОБИ, зверніть увагу, що дубльовані голоси враховуватись НЕ БУДУТЬ.

Згідно з правилами висунення номінантів і голосування у номінації «Народний  доброчинець» конкурсант не може стати переможцем  у номінації «Народний  доброчинець» два роки поспіль.

Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11 (в робочі дні та години),

e-mail: [email protected]; офіційні сайти конкурсу: https://vboabu.org.ua/https://blagoukraine.org/