Благодійна Київщина-2019 та інформування про конкурси у Вінницькій та Чернівецькій областях

11 серпня 2020 року (вівторок) о 16:30 відбудеться нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Київщина-2019», тоді ж вручать нагороди переможцям Національного конкурсу «Благодійна Україна-2019» з Києва. У зв’язку із карантином та оголошенням переможців національного конкурсу онлайн, яке відбулося 9 квітня 2020 року, оргкомітетом конкурсу було прийнято рішення нагороджувати переможців національного конкурсу в рамках регіональних конкурсів, а за відсутності в області останніх, нагороди передавалися іншими шляхами. Зокрема, протягом червня-липня вручалися нагороди в офісі Асоціації благодійників, на яких організатори та переможці могли поспілкуватися та познайомитися ближче.

Тих переможців, які ще не отримали нагороди, а також переможців регіонального конкурсу «Благодійна Київщина-2019» буде проінформовано про всі аспекти та місце нагородження в телефонному режимі. Конкурс проводить Асоціація Благодійників України спільно з Дмитром та Оленою Костирками. З додатковими питаннями звертайтеся за тел.: 067-164-04-11.

Нагадаємо, що регіональні конкурси ще не відбулися у Вінницькій та Чернівецькій областях. Нагородження переможців «Благодійної Вінниччини-2019» відбудеться 14 серпня 2020 року у місті Вінниця. Про місце та час зустрічі всіх переможців буде проінформовано в телефонному режимі, того ж дня нагородять і переможців національного конкурсу з Вінницької області. Регіональний партнер Асоціації благодійників України у Вінницькій області – ГО «Творці добра», відповідальний – Дмитро Костирко (тел.: 093-758-46-14).

Чернівецька область наразі перебуває частково у червоній зоні карантину, тому говорити про нагородження переможців «Благодійної Буковини-2019»  зможемо лише з послабленням в області карантину, не раніше вересня 2020 року. Всіх переможців буде проінформовано про нагородження, як тільки дата буде відома.

Церемонії нагородження відбуватимуться під відкритим небом, аби мінімізувати ризики для здоров’я, спричинені пандемією. Бережіть себе, не забувайте маски і гарний настрій та до зустрічі у вівторок!

Переможці регіональних конкурсів