Брифінг: “Оголошення офіційного старту конкурсу “Благодійна Україна-2020”

4 листопада (середа) з 12:30 до 13:30 в Українському кризовому медіа-центрі пройде брифінг “Оголошення офіційного старту конкурсу “Благодійна Україна-2020” На брифінгу говоритимемо про склад цьогорічних керівних органів конкурсу, про номінації, зокрема про нововведені номінації, підіб’ємо підсумки минулорічного конкурсу, оголосимо основні етапи Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020», терміни, дати початку, закінчення прийому заявок та підбиття підсумків, про особливості регіональних конкурсів.

Спікери прес-конференції:

ОЛЕКСАНДР МАКСИМЧУК – Президент Асоціації благодійників України, Голова Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна».

ЛАРИСА МУДРАК – медіа експертка, журналістка, голова Медіа ради конкурсу «Благодійна Україна», Віце-Президент Асоціації благодійників України.

ОЛЕКСАНДР ОЛІЙНИК –   Віце-Президент Асоціації благодійників України, Секретар Експертної ради  Національного конкурсу «Благодійна Україна».

АНЖЕЛІКА РУДНИЦЬКА – голова Наглядової ради конкурсу «Благодійна Україна», волонтерка, співачка, громадська діячка, мисткиня.

Запрошуємо приєднуватися до брифінгу. Пам’ятайте про пандемію та не забувайте про маски. Чекаємо на Вас у середу, 4 листопада, о 12:30 в Українському кризовому медіа-центрі за адресою: Український дім, вул. Хрещатик, 2, поверх 2.

ДОВІДКОВО про Національний конкурс «Благодійна Україна». Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року. Ознайомитись з результатами попередніх конкурсів:  ТУТ.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року.

Онлайн-трансляція відбудеться на Facebook-сторінці, YouTube-каналі та сайті УКМЦ.

Додаткова інформація та реєстрація за тел..: 067-164-04-11, або пишіть на e-mail: [email protected].