На брифінгу офіційно оголосили старт Національного конкурсу “Благодійна Україна – 2020”

4 листопада  в Українському кризовому медіа-центрі відбувся брифінг “Оголошення офіційного старту конкурсу “Благодійна Україна-2020”. Основна мета брифінгу – оголошення старту Національного конкурсу «Благодійна Україна -2020». Також на брифінгу презентували склад цьогорічних керівних органів, підбили підсумки Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019», поговорили про специфіку проведення церемонії нагородження переможців в онлайн режимі,  оголосили основні етапи Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020», розповіли про терміни реалізації кожного з етапів та згадали 13-річну історію конкурсу.

https://youtu.be/i4vC9dF065s

Спікери брифінгу:

Олександр Максимчук – Президент Асоціації благодійників України, Голова Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна», який розповів

Лариса Мудрак – медіа експертка, журналістка, голова Медіа ради конкурсу «Благодійна Україна», заступниця президента Асоціації благодійників України.

Олександр Олійник – Віце-Президент Асоціації благодійників України, секретар Експертної ради Національного конкурсу «Благодійна Україна».

Анжеліка Рудницька – голова Наглядової ради конкурсу «Благодійна Україна», волонтерка, співачка, громадська діячка, мисткиня.

Олександр Максимчук розповів про 13-річну історію конкурсу, яка розпочалася з конкурсу «Благодійник року» у 2007 році та як у 2012 році опіку над конкурсом взяла Асоціація благодійників України, переформатувавши конкурс в Національний конкурс «Благодійна Україна». Також голова оргкомітету згадав про тенденцію збільшення подачі заявок на конкурс протягом років його проведення, розповів про регіональні конкурси, детально описав одну із нововведених номінацій – «Менеджер року у сфері доброчинності» та надав інструкцію щодо подачі заявок.

Анжеліка Рудницька висловилася щодо особливостей нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019», який пройшов в онлайн режимі та розповіла про нагороду конкурсу – «Янгола добра».

Детально описала відповідальність керівних органів конкурсу Лариса Мудрак. Вона назвала імена та професії кожного, хто входить в склад 5 комітетів, які відповідають та працюють над конкурсом.

Секретар оргкомітету конкурсу та Віце-президент Асоціації благодійників України – Олександр Олійник – розповів про етапи реалізації конкурсу, назвав дати, оголосив кількість номінацій у цьому році та описав нововведену номінацію «Інновації в благодійності» та розділення на дві номінації номінацію «Добро починається з тебе» на: «Добро починається з тебе» та «Молодіжні благодійні ініціативи».

Раді оголосити новий, 14-й конкурс, а в форматі «Благодійна Україна» – 9-й. Усі деталі у відео, що на початку статті. Слідкуйте за нашим сайтом та соцмережами, там висвітлюється найактуальніша інформація щодо конкурсу. Дякуємо, що ви з нами, бережіть себе.

Дякуємо Українському кризовому медіа-центру за підтримку та співпрацю.