Ресурсний центр «ГУРТ» продовжує бути інформаційним партнером Національного конкурсу «Благодійна Україна»

Ресурсний центр «ГУРТ» багаторічний інформаційний партнер Національного конкурсу «Благодійна Україна» та Асоціації благодійників Украни. Активна співпраця розпочалася у 2017 році, хоча і до цього часу центр розвитку громадських організацій «Гурт» надавав підтримку конкурсу у вигляді розміщень матеріалів про конкурс на своєму порталі. Виконавчий директор ГО «Гурт», громадський діяч, експерт з розвитку громадянського суспільства Богдан Маслич входить до керівних органів конкурсу і є членом Медіа-ради конкурсу.

Дякуємо колективу Ресурсниого центру «ГУРТ» за підтрику конкурсу, популяризацію благодійності, волонтерства та суспільно важливих ініціатив. Сподіваємося і надалі на плідну співпрацю. Ваша підтримка сприяє інформуванню про конкурс якомога ширшого кола суспільства і щороку завдяки вам, ми отримуємо все більше і більше заявок.

Довідково:

Ресурсний центр «ГУРТ» – національний центр суспільної інформації та експертизи, заснований у 1995 році та зареєстрований у січні 1996 року.

ГУРТ бере активну участь у демократичних суспільних перетвореннях в Україні, використовуючи та розвиваючи потенціал інститутів громадянського суспільства. Він є ресурсною платформою українських інститутів громадянського суспільства для залучення громадян до активної участі у житті суспільства та впровадження суспільних змін, орієнтуючись на такі європейські цінності: гідність, відповідальність і повага.

Портал ГУРТ є щоденним інструментом інформування та використання для лідерів громад, менеджерів громадських, благодійних організацій, донорських структур, соціально відповідального бізнесу, представників органів місцевого самоврядування, органів державної влади та журналістів.

Умови участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» за лінком: https://blagoukraine.org/news/blago_ukraina_2022-1047.html