Інформування про кількість поданих заявок на регіональні конкурси

8 травня 2023 року оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» завершив прийом заявок на конкурс, до 17 травня  тривала реєстрація поданих заявок. Окрім національного конкурсу, цьогоріч було оголошено 5 його регіональних етапів, а саме: Благодійна Львівщина, Благодійна Одещина, Благодійна Миколаївщина, Благодійна Полтавщина, Благодійне Запоріжжя.

Усі заявки подані на національний конкурс від цих 5-ти областей, автоматично братимуть участь і у регіональних конкурсах. Усього на конкурс у цьому році подано 1463 заявки.

На регіональні конкурси-2022 було подано заявок:

  1. Благодійне Запоріжжя – 108 заявок;
  2. Благодійна Миколаївщина – 94 заявки;
  3. Благодійна Львівщина – 85 заявок;
  4. Благодійна Одещина – 51 заявка;
  5. Благодійна Полтавщина – 45 заявок.

Церемонії нагородження переможців регіональних конкурсів пройдуть влітку 2023 року. Про те, у якому форматі відбудеться нагородження, коли і де, переможцям заздалегідь буде повідомлено регіональними партнерами Асоціації благодійників України, які опікуються конкурсами в областях. Вся інформація про перебіг конкурсу буде висвітлюватися на офіційному сайті конкурсу та у соціальних мережах. Контакти регіональних партнерів за лінком: https://blagoukraine.org/region/region-2022-coordinators

Дякуємо кожному, хто подав заявку на конкурс.