Карітас Запоріжжя відкриває сезон нагороджень переможців регіональних конкурсів

Нагородження переможців регіональних конкурсів розпочинає Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя», який є регіональним партнером Асоціації благодійників України та організатором конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2019». Серед усіх заявок (1132), які надійшли на Національний конкурс «Благодійна Україна-2019» –  95 заявок ми отримали від благодійників, волонтерів та небайдужих людей Запорізької області. Серед 11 регіональних конкурсів, які цьогоріч були оголошені – за кількістю поданих заявок «Благодійне Запоріжжя-2019» на третьому місці.

Нагородження лауреатів та переможців у Запоріжжя відбуватиметься 3 червня 2020 року протягом дня. Регіональні партнери, співробітники Карітас Запоріжжя, заздалегідь зв’яжуться з переможцями та завітають разом з засобам масової інформації 3 червня до кожного переможця з дипломами, янголами добра та гарними новинами.

Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-2019, змушують всіх знаходити нові формати роботи та зустрічей. Задля безпеки переможців, Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя»  креативно підійшов до нагородження благодійників області. Сподіваємося всі переможці отримають свої нагороди, дякуємо усім учасникам конкурсу та величезна подяка Благодійному фонду «Карітас Запоріжжя».