27 червня нагородили переможців регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина-2022»

27 червня у приміщенні Громадської організації «Центр ділового партнерства» відбулася церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина-2022».

На Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» від Львівської області надійшло 85 заявок. Саме ці заявки і брали участь у регіональному конкурсі «Благодійна Львівщина-2022». Національна експертна рада визначила переможців у 7-ми номінаціях.

Переможцю конкурсу (1 місце) у кожній з номінацій вручили нагороду конкурсу – малого бурштинового «Ангела добра» та спеціальний диплом, лауреати конкурсу (2 та 3 місця) нагороджені спеціальними дипломами.

Переможці регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина-2022»:

  1. Регіональна доброчинність – Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ»;
  2. Доброчинність у соціальній сфері – «Благодійний фонд «Співдія»;
  3. Місцева доброчинність – Благодійний фонд «Фонд громад «Рідня»;
  4. Колективне волонтерство – Волонтерська спільнота Завадівського старостинського округу (Турківська міськрада);
  5. Благодійність українського бізнесу – «Intellias»;
  6. Доброчинність у захисті України – Благодійний фонд Уляни Кузик;
  7. Волонтер року – Тетяна Пилипець.

Президент Асоціації благодійників України та Голова оргкомітету конкурсу Олександр Максимчук зазначив, вітаючи переможців та лауреатів: «Тішить те, що попри коронавірус та попри велику війну ми маємо змогу проводити такі конкурси. Цьогоріч «Благодійність на захисті вітчизни» – це назва однієї з номінацій, яку ми запровадили ще у 2014 році, адже розуміємо, скільки людей тоді і зараз працюють над нашою Перемогою. Ми отримали майже 1500 заявок з усієї країни, однак найбільша кількість надійшла саме зі Львівщини – близько 80. Їх згрупували у 7 номінацій, переможці у кожній з них сьогодні серед нас. Символічно, що цей конкурс цьогоріч, окрім Львова, відбувається також в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі. Ми розуміємо, що на плечах благодійників та волонтерів лежить велика відповідальність і тільки разом ми зможемо відбудувати нашу державу».

Регіональний партнер Асоціації благодійників України в організації регіонального конкурсу у Львівській області – Громадська організація «Центр ділового партнерства». Дякуємо партнерам за організацію церемонії нагородження переможців та популяризацію конкурсу в Львівській області. Вітаємо переможців та бажаємо всім нових звершень та якнайшвидшої всім нам перемоги.