Переможці регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2022» нагороджені

27 червня відбулась IV церемонія нагородження лауреатів регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя». Від благодійників Запорізької області на конкурс надійшло 108 заявок. Національна експертна рада, розглядаючи заявки, визначила 26 лауреатів у 7-ми конкурсних номінаціях.

Переможці регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2022»:

В помінації «РЕГІОНАЛЬНА ДОБРОЧИННІСТЬ» переможців привітав Заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Сиволап:

1 місце –  Благодійний фонд «Благодійний фонд «МРІЯ»;

2 місце – Благодійний фонд «Щаслива дитина»;

3 місце – Християнський центр «Джерело життя» та  Благодійна організація БФ «Допомога Справою».

В номінації «МІСЦЕВА ДОБРОЧИННІСТЬ» переможців привітав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв:

1 місце – Громадська організація “Українське жіноцтво”;

2 місце – Благодійний фонд «СВІТ. УКРАЇНА. ПОЛОГИ»;

3 місце – Громадська організація «УКРАЇНЦІ УКРАЇНЦЯМ» та Комунальний заклад «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів- «Козацький ліцей».

В номінації «ДОБРОЧИННІСТЬ У СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ» переможців привітала начальница відділу по Олександрівському району служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради Ольга Романенко:

1 місце – Благодійний фонд «Я-Маріуполь»;

2 місце – Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Патріот»;

3 місце – Громадська організація «Волонтерський центр «Запоріжжя» та БО «БФ «Україна в Серці»».

В номінації «ДОБРОЧИННІСТЬ НЕУРЯДОВОГО СЕКТОРУ» привітала директорка Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації Марина Нотанова:

1 місце – Громадська організація «Мелітопольщина»;

2 місце – Запорізька територіальна профспілкова організація Придніпровської залізниці.

3 місце –  Громадська організація «Ми Допомагаємо Патріотам України Зараз і Завжди» та Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького та  Громадська організація «Запоріжжя. Платформа спільних дій».

 

В номінації «КОЛЕКТИВНЕ ВОЛОНТЕРСТВО» переможців привітав переможець у номінації «Народний благодійник» Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» Олександр Белюга:

1 місце – Волонтерська група «Запоріжжя. Допомога. Арсенал»;

2 місце – Волонтерський рух «Твори добро, Україно!» на базі БО ЗБФ ЄОЦ «Мазаль Тов»;

3 місце – Громадська організація «Хортицька Варта».

 

В номінації «МЕНЕДЖЕР У СФЕРІ ДОБРОЧИННОСТІ» переможців привітала керівниця телеканалу «МТМ» Ірина Полієктова.

1 місце – Дорошеко Ірина – Голова правління «БФ «100% життя. Запоріжжя»;

2 місце – Штефан Тетяна – Керівниця Хортицької філії ГО «Гуманітарний центр «Паляниця»;

3 місце – Павленко Ігор – Волонтерська група «Запоріжжя. Допомога. Арсенал».

 

В номінації «ВОЛОНТЕР РОКУ» переможців привітала начальниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції капітан поліції Ірина Сергієнко:

1 місце – Мєзєнцов Василь;

2 місце – – Манукян Артур

3 місце посіли Бут Ганна та Мащенко Олексій;

 

Спеціальні номінації від Благодійного фонду «Карітас Запоріжжя» отримали:

–              Асоціація шелтерів м. Запоріжжя

–              Волонтерка Анастасія Ясінська

 

Святковий настрій під час заходу дарували талановиті артисти та дитячі колективи міста Запоріжжя: Юрій Драненко, Кирило Клюйко, Євгенія Інська, гурт «Gin Morning», Народний театр сучасної хореографії «Фенікс», «Народний художний колектив» циркової студії «Едельвейс», Микола Білик, Тетяна Стаценко, Ігор Кірілюс, зразковий колектив сучасного танцю «EMOTION», Тетяна Пісарькову та гурт «Хорта».

Дякуємо Фотографу Сергію Лічкому, Комунальному підприємство «Муніципальна телевізійна мережа»,  Запорізькому обласному краєзнавчому музею та «Запорізькому спеціалізованому школі-інтернаті «Козацький ліцей» за допомогу в організації заходу.

Регіональним партнером Асоціація благодійників України у Запорізькій області в організації конкурсу вчетверте виступив Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя». Регіональний партнер займається організацією конкурсу та його промоцією, проте не бере участі в оцінюванні заявок.

Щиро дякуємо партнерам за організацію церемонії нагородження переможців та популяризацію конкурсу в Запорізькій області. Ми дуже раді, що ви і цього року були з нами. Вітаємо переможців, бажаємо всім нових звершень та якнайшвидшої перемоги.