16 червня відбудеться церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2022»

16 червня 2023 року у приміщенні Миколаївського академічного художньо-драматичного театру пройшде урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2022».

На Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України» від Миколаївської області надійшло 94 заявки. Саме ці заявки і брали участь у регіональному конкурсі «Благодійна Миколаївщина-2022». Національна експертна рада визначила переможців у 6-ти номінаціях: «Місцева доброчинність», «Регіональна доброчинність», «Колективне волонтерство», «Молодіжні доброчинні ініціативи», «Доброчинність неурядового сектору», «Доброчинність в соціальній сфері».

Переможцю конкурсу (1 місце) у кожній з номінацій буде вручено нагороду конкурсу – малого бурштинового «Ангела добра» та спеціальний диплом, лауреати конкурсу (2 та 3 місця) будуть удостоєні спеціальних дипломів.

Відзнака «Ангел добра» та дипломи регіональних переможців – це  перемога добра, благодійності, підтримки та довіри у складний час широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Миколаївщина вистояла минулого року, і велика заслуга в цьому ЗСУ, місцевих волонтерів та доброчинців. Це спільна перемога багатьох людей, які у непрості часи об’єднались для підтримки та боротьби, яка вилилась у добрі справи для людей які потребують допомоги.

Регіональним партнером Асоціації благодійників України у проведенні конкурсу у Миколаївській області виступає Обласний благодійний фонд «Доброта та Довіра». Контакти: Валентина Ткаченко ([email protected], +380972397270).