Розпочато голосування за Народного доброчинця-2023

На цьогорічний Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» ми отримали 31 заявку щодо участі в номінації «Народний доброчинець». Оргкомітетом Конкурсу було детально опрацьовано надану Заявниками інформацію. Відповідно по Положення про Національний Конкурс «Благодійна Україна» та окреме Положення про номінацію «Народний доброчинець» (раніше «Народний благодійник») було прийнято рішення допустити до голосування 25-ть номінантів. Заявки та подання номінантів, які були зареєстровані та недопущені до участі у голосуванні мають певні невідповідності у заявках (див. п. 4 та 5.1. Положення про народного доброчинця) або вже були переможцями у цій номінації. Відповідно до Положення про номінацію: особа чи організація, яка вже отримала відзнаку «Народний доброчинець/благодійник» у різні роки повторно не може отримати цю відзнаку у цій номінації. Заявку відповідних фізичних осіб чи структур не буде враховано Оргкомітетом при формуванні переліку кандидатур на цю номінацію для подальшого голосування.

З приводу участі АТ «Райффайзен Банк» (заявка № 1030) у цій номінації, то Оргкомітетом було прийнято рішення розглядати заявку від комерційної структури виключно у номінаціях, де діяльність цієї структури може бути конкурентною. Ми вважаємо, що в рамках номінації «Народний доброчинець» має проходити конкурентні, відкриті та доброчесні змагання між фізичними учасниками та громадськими чи благодійними організаціями, які мають рівні умови участі. Присутність серед учасників комерційної великої банківської структури може створити для неї певні конкурентні переваги.

Протягом тижня організатори будуть двічі інформувати про перебіг голосування та надавати інформацію про 10-ту лідерів. Паралельно на сторінці у соціальній мережі фейсбук (https://www.facebook.com/NarodnyDobrochynets) буде проходити окрема інформаційна кампанія щодо популяризації цієї номінації та її учасників.

Початком голосування є 25 травня (голосування починається з 16:00). Голосування триває від 25 травня до 10 червня 2024 року включно. Лінк для голосування: https://bit.ly/narodny2023

Нагадаємо, що скористатися процедурою голосування можна лише один раз. МИ ПРИЙМАЄМО ОДИН ГОЛОС ВІД ОДНІЄЇ ОСОБИ, зверніть увагу, що дубльовані голоси враховуватись НЕ БУДУТЬ. 

Перелік учасників для голосування у номінації «Народний доброчинець-2023»:

  1. БФ Адвентистське Агентство Допомоги та Розвитку Україні
  2. Сергій Богданов
  3. Олексій Борей
  4. ВМ «Volunteer Community Ukraine»
  5. БФ «Волонтерська спілка Поруч»
  6. БФ «Дій Заради Добра»
  7. БОФ «Енергетична дія для України»
  8. Олександр Зорян
  9. ВМУ «Лец ду іт Юкрейн»
  10. LUkraine a.s.b.l
  11. БФ «Наш Край Лозівщина!»
  12. БФ Rise of Ukraine
  13. БФ «Співдружність-22»
  14. Ольга Стрельцова
  15. БФ «Фест Добра»
  16. «Флора.бай.Петрів»
  17. Делл Лой Хансен
  18. БФ «Центр допомоги переселенцям та ветеранам»
  19. ГО «Час для нас»
  20. Дмитро Чернухін
  21. БФ «Четвертий вимір»
  22. Світлана Штифурко
  23. Анастасія Щукіна
  24. Олександр Явтушенко
  25. ВБО «Я Допоможу»