Переможці у номінації «Народний доброчинець»

До 10-го червня (включно) тривало голосування за номінантів у спеціальній номінації «Народний доброчинець». Особливістю відзнаки «Народний доброчинець-2023:  благодійність в захисті України» є те, що вона не присуджується Національною експертною радою, переможець обирається шляхом народного голосування (відзнака з онлайн-голосуванням).

За період голосування від 25 травня до 10 червня 2024 року (включно) через Google Forms ми отримали 9320 голосів з усієї України та з-за кордону. Цього року всі бажаючі голосували за 25 кандидатів у номінації, серед них представники благодійних та волонтерських організацій, великі фонди та громадські ініціативи, фізичні особи, волонтери.

На фб сторінці Народний доброчинець було представлено інформацію про кожного номінанта, що подався у цю спеціальну номінацію (https://www.facebook.com/NarodnyDobrochynets).

НАРОДНИЙ ДОБРОЧИНЕЦЬ-2023

1 місце: БФ «Адвентистське Агентство Допомоги та розвитку в Україні» (ADRA Ukraine), (м. Київ) – за кандидата проголосували 2190 осіб;

2 місце: Благодійний фонд «Дій заради добра», (м. Запоріжжя) – проголосували 1618 осіб.

3 місце: Благодійний фонд «Наш Край Лозівщина!», (м. Лозова) – проголосували 1501 особа

Вітаємо цьогорічних переможців! Дякуємо кожному з Вас за ту пророблену роботу на благо суспільства та країни. Раді будемо зустрічі у Києві у 20-тих числах червня.

 

«Народний доброчинець» – це одна із спеціальних номінацій Національного конкурсу «Благодійна Україна». Унікальність «Народного доброчинця» у тому, що і висунення, і оцінювання номінантів на це звання делегується українцями. Народним доброчинцем (благодійником) може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю/волонтерством в Україні. Важливим пунктом із відбору учасників до цієї номінації є у першу чергу наявність бездоганної ділової та публічної репутації та високих професійних якостей у сфері благодійності/волонтерства, сукупність підтвердженої інформації про особу-номінанта чи організацію.