Нові інформаційні партнери Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023»

Інформуємо про наших цьогорічних інформаційних партнерів. До інформаційної кампанії висвітлення подій в рамках проведення 17-го Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» долучилися Громадське радіо, espreso.tv  та сайт міста Новини Києва – 44.ua. Багаторічним інформаційним партнером конкурсу виступає Ресурсний центр ГУРТ: Портал змінотворців.

Довідково:

«Громадське радіо» – незалежна «розмовна» радіостанція, яка надає неупереджену, об’єктивну та достовірну інформацію й аналіз подій в Україні та світі.

Еспресо – це український інформаційний медійний бренд, який включає в себе телеканал, портал, сторінки в соціальних мережах (Facebook, Telegram, Instagram, X (колишній Twitter)) та інноваційний мобільний додаток. Медіа бренд розповідає новини, які стосуються України та українців, допомагає розібратися в подіях із точки зору українських інтересів.

Незалежний сайт Києва 44.ua –  інтернет-ЗМІ, яке детально висвітлює всі аспекти суспільно-політичного, культурного та спортивного життя Києва і регіону.

Ресурсний центр ГУРТ – інноваційний акселератор демократичних перетворень. З 1995 року ГУРТ відданий розбудові України, ефективно розвиває і використовує потенціал змінотворців. Портал ГУРТ є щоденним інструментом інформування та використання для лідерів громад, менеджерів громадських, благодійних організацій, донорських структур, соціально відповідального бізнесу, представників органів місцевого самоврядування, органів державної влади та журналістів.