Публічний старт конкурсу «Благодійна Україна – 2014» буде у вересні

Публічний старт Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2014» буде у вересні 2014 року. Про це повідомив Президент Асоціації благодійників України, голова Оргкомітету конкурсу «Благодійна Україна» Олександр Максимчук, виступаючи на прес-конференції з нагоди презентації «Зеленої книги української благодійності – 2013». Олександр Максимчук подякував експертам, які другий рік поспіль дають високу оцінку конкурсу «Благодійна Україна», називаючи його найбільш ефективною і резонансною подією для розвитку та промоції благодійності. Експертне опитування «Благодійність в Україні – 2013», у якому взяли участь 46 експертів – представників всеукраїнських та регіональних благодійних організацій, медіа й наукових установ з усіх куточків України, постало в основі «Зеленої книги української благодійності».

«На початку вересня ми організуємо прес-конференцію та публічно оголосимо старт нового конкурсу, – сказав голова Оргкомітету. – Тож пропоную благодійникам, які у цьому році реалізовують благодійні програми і проекти, вже готуватися до подачі заявок».

Конкурс «Благодійна Україна» заснований Асоціацією благодійників України у 2012 році. На сьогодні це єдиний діючий всеукраїнський проект з відзначення кращих благодійників і найефективніших доброчинних ініціатив в українському благодійному просторі.