Термін подачі заявок на Другий Національний конкурс «Благодійна Україна» продовжено до 21 лютого

Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» повідомляє, що термін подачі заявок на конкурс продовжено до 21 лютого 2014 року. Нагадуємо, у конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2013 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Конкурсні заявки можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити за цим посиланням. Заповнену заявку надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 21 лютого по 10 березня 2014 року. Планується, що церемонія нагородження переможців пройде 21 березня 2014 року в Києві у приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал».