Відбулося перше засідання Медіа-ради Національного конкурсу «Благодійна Україна-2013»

18 листопада 2013 року у приміщенні Асоціації благодійників України відбулося перше засідання Медіа-ради Національного конкурсу «Благодійна Україна-2013». У заході взяли участь голова Медіа-ради, заступник Голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак, медіа-експерт і телеведучий Андрій Куликов, почесний голова Незалежної асоціації телерадіомовників України  Тетяна Лебедєва, головний редактор Київського бюро Української служби «Радіо Свобода» Інна Кузнєцова. Під час засідання був затверджений новий склад Медіа-ради – її лави поповнили головний редактор Київського бюро Української служби «Радіо Свобода» Інна Кузнєцова та директор департаменту комунікацій та зв’язків з громадськістю ПАТ «Сегодня Мультимедіа» Юлія Бердник. Щиро вітаємо нових членів Медіа-ради і сподіваємося на їхню активну роботу!

Також учасники засідання окреслили план роботи Медіа-ради на найближчий період та під час фінальної стадії конкурсу. Зокрема, з метою інформування громадськості щодо організації та перебігу конкурсу та активізації процесу подання заявок, було вирішено найближчим часом провести низку прес-конференцій за участі членів усіх керівних органів конкурсу. Перша така прес-конференція запланована на 2 грудня, детальніша інформація буде повідомлена згодом.

Лариса Мудрак закликала усіх членів Медіа-ради активно долучитися до популяризації конкурсу «Благодійна Україна» серед медіа, пропагувати ідею допомоги суспільству серед ЗМІ та підтримувати індивідуальну доброчинну діяльність журналістів.

Нагадаємо, Медіа-рада сприяє популяризації теми благодійності в Україні в засобах масової інформації, а також долучається до процесу визначення переможців у спеціальній номінації «Благодійність у медіа». Членами Медіа-ради є:

  1. Лариса Мудрак, заступник Голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, голова Медіа-ради
  2. Тетяна Лебедєва, почесний голова Незалежної асоціації телерадіомовників України
  3. Дмитро Кравченко, заступник голови Держкомітету телебачення та радіомовлення України
  4. Андрій Куликов, журналіст, медіа-експерт, телеведучий ТК «ICTV»
  5. Віктор Шлінчак, співзасновник ТОВ «Українські медійні системи», керівник проекту «Главком»
  6. Олег Наливайко, голова Національної спілки журналістів України.
  7. Інна Кузнєцова, головний редактор Київського бюро Української служби «Радіо Свобода»
  8. Юлія Бердник, директор департаменту комунікацій та зв’язків з громадськістю ПАТ «Сегодня Мультимедіа»