Регіональні конкурси «Благодійна Україна-2013» пройдуть у восьми областях

12 листопада 2013 року у приміщенні Асоціації благодійників України відбулося засідання Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна».У засіданні взяли участь голова Оргкомітету, президент Асоціації благодійників Олександр Максимчук, голова Конкурсної комісії, президент Фонду анімалотерапії Маргарита Січкар, голова Медіа-ради, заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак, члени Оргкомітету – президент Торгівельно-промислової конфедерації Володимир Демчик, голова правління Фонду «Україна 3000» Марина Антонова, віце-президент Асоціації благодійників Олександр Олійник, виконавчий директор Асоціації Юлія Яндрова. Цього року активна діяльність Оргкомітету спрямована на трансляцію конкурсу «Благодійна Україна» у регіони. Нагадаємо, минулого року пройшли три регіональні конкурси – «Благодійна Львівщина», «Благодійна Одещина» і «Благодійна Херсонщина». Координатор регіональних етапів Олександр Олійник повідомив, що на сьогодні є домовленості про проведення регіональних конкурсів у восьми областях України – Херсонській, Одеській, Львівській, Харківській, Вінницькій, Волинській, Хмельницькій та Київській. Підготовка конкурсу «Благодійна Херсонщина» вже завершена, він стартував на початку листопада 2013 року. В інших областях організаційна робота добігає кінця.

Триває й робота з поширення інформації та популяризації Національного конкурсу «Благодійна Україна». На сьогодні конкурс має низку надійних партнерів, серед яких – Держкомітет телебачення і радіомовлення і Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, НКММК «Мистецький Арсенал», органи державної влади, засоби масової інформації, відомі особистості. Пошук партнерів і спонсорів триває, члени оргкомітету проводять консультації та переговори з представниками влади і бізнесу, ЗМІ, фінансовими установами.

Під час засідання члени Оргкомітету обговорили широке коло питань і визначили подальші дії. Зокрема, прийняте рішення найближчим часом провести засідання Медіа-ради конкурсу, а також низку публічних акцій з метою його популяризації.

Нагадаємо, конкурс «Благодійна Україна-2013» стартував 16 квітня. Докладніше про конкурс та умови участі – на офіційному сайті www.blagoukraine.org.