Відеозапис церемонії нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2022»

В червні 2023 року відбулась церемонія нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2022». Відеозапис церемонії нагородження забезпечив запорізький телеканал «Муніципальна телевізійна мережа». 

 

Телеканал «Муніципальна телевізійна мережа» посів друге місце у номінації «Медіа і доброчинність» на Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України». Запорізька МТМ – це яскравий приклад соціально відповідального медіа, яке висвітлює проблеми та теми благодійності і волонтерства. Дякуємо вам за вашу роботу та за багаторічну підтримку регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя» та Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022». 

Багаторічний регіональний партнер Асоціації благодійників України у проведенні регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя» – «БФ Карітас Запоріжжя». Дякуємо партнерам за організацію конкурсу та проведення церемонії нагородження переможців на найвищому рівні. 

Переможці регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя – 2022» за лінком: https://blagoukraine.org/news/zaporijjia-1862.html